Η κούραση, η έκθεση στον ήλιο και η πάροδος του χρόνου μειώνουν τη λάμψη και τη ζωντάνια του δέρματος. Αν θέλεις η επιδερμίδα σου να παραμείνει εκθαμβωτική, οι παρακάτω θεραπείες θα σου χαρίσουν την ενυδάτωση και την αναζωογόνηση που χρειάζεσαι ώστε να κλέψεις όλα τα βλέμματα.

Υδροδερμοαπόξεση

Αυτή η αποτελεσματική θεραπεία πολλαπλών βημάτων προσφέρει μια μοναδική λύση για βαθιά ενυδάτωση και ανανέωση της επιδερμίδας. Γνωστή και ως hydrafacial, δρα ενεργοποιώντας έναν φυσικό μηχανισμό αντιγήρανσης για μια πιο νεανική και φρέσκια όψη, ενώ παράλληλα απομακρύνει από την επιδερμίδα νεκρά κύτταρα, σμήγμα και λιπαρότητα.

Fillers

Τα δερματικά εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, γνωστά και ως fillers, βελτιώνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας και αποκαθιστούν τον χαμένο όγκο. Ταυτόχρονα, ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα, προσφέροντας μια πιο νεανική και λαμπερή όψη όλες τις εποχές του χρόνου. Χρησιμοποιούνται για να γεμίσουν τις ρυτίδες και να λειάνουν τυχόν σημάδια και ουλές στο πρόσωπο.

Η Μαρία Τσικελούδη είναι έμπειρη δερματολόγος στη Θεσσαλονίκη με γνώσεις στην εφαρμογή όλων των παραπάνω θεραπειών. Το ιατρείο της είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας γενιάς και πιστοποιημένα υλικά προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματικές θεραπείες σ’ ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον.

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου με τη γιατρό για να μάθεις τι χρειάζεται το δέρμα σου και να χαράξετε το κατάλληλο θεραπευτικό πλάνο που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της επιδερμίδας σου.